fbpx

Lær os at kende

Hønsehus eksperten

Vi er et dansk firma, hvor vi udvikler og producere unikke Hønse og kanin huse. vi bestræber os på at levere et produkt, som er i god kvalitet og som holder i mange år.

Vi udvikler løbende nye modeller og typer, Men tager også gerne imod special bestillinger. Så hvis du går med en drøm om et særligt type hus. så kontakt os endelig. så  vi sammen kan gøre din drøm til virkelighed.

Rotte sikret

Ønsker du, at dine høns skal trives godt, er et hønsehus en nødvendighed – og ikke mindst et minimums krav for dine høns’ sikkerhed, da især rotter, katte og ræve kan være en pestilens og true dine høns’ ro og velværd. Dette er grunden til at vi bl.a. hæver hønsehuset en smule over jorden og benytter 0,9 mm volierer net i hele hønsegården. Så ingen ubudne gæster kommer på besøg i dit hønsehus. Der er intet værre end at opleve Mikkel ræv har været i aktion. Så rotte/rævesikring har vi som standard på alle vores huse.. 

Gård og hus

Et godt hønsehus tillader dine høns et sted at bo og slå rede, imens de kan opretholde deres sociale hierarki, hvilket hjælper med at minimere territorial adfærd, som ellers kan føre til kamp eller mobning i flokken. Noget så simpelt som en træstige kan hjælpe med skabe et hierarki. Dette vil også sikre, at du har udhvilede og sunde høns. Dermed skal dit valg af størrelsen på hønsehuset afspejle antallet af høns. Hvis du opbevarer høns til at producere æg, er dit hønsehus afgørende. Med gode vilkår vil du kunne få dine høns til at producere flere æg. Redekasser med passende størrelse og mellemrum bruges blandt de bedste hønsehuse, da redekassen giver dine høns en mere behagelig tilværelse og bedre æglægning. Det bliver derudover noget lettere for dig at kunne indsamle æggene uden unødig stress og forstyrrelse for hønsene.

Matriale brug

 

Kan et billigt hønsehus tilgodese det samme behov som et dyrt hønsehus? Typisk får du, hvad du betaler for, det vil sige, at køber du et billigt hønsehus vil materialet og konstruktionen af selve hønsehuset muligvis være af dårligere stand, og dermed skabe risiko for indtrængen af rovdyr og skadedyr. Du skal desuden også selv tænke over, hvor stor en indsats du selv vil lægge i den daglige vedligeholdelse, hvor et hønsehus af højere kvalitet kan minimere din påkrævede indsats i form af redekasse, bedre adgang ved rengøring, lettere mulighed for rengøring af reden osv.

Maling

Vi har som standard farver, sort, hvid og svenskrød. disse farver kan kombineres efter eget ønske. Husene bliver grund malet med kvalitets maling fra xl.

Vi anbefaler at du køber huset malet hos os, eller selv maler huset med det samme, det forlænger holdbarheden af træet og pladerne suger ikke fugt. Der ud over anbefaler vi at du giver det en kalk behandling indvendig i huset på alle flader. Det hjælper imod fugt og utøj. giv gerne en kalk behandling hver 3 måned eller efter behov.

Vælger du at købe et hus umalet, gives ingen garanti, for holdbarhed af træet.

Ønsker du en anden farve, kan dette sagtens imødekommes mod et tillæg.

Kundeservice

For os er det vigtigt at alle vores aftaler med vores kunder bliver overholdt, vi kommer til tiden og  laver de opgaver der er blevet aftalt. 

Bestilling

Når du bestiller et hus hos os, køber du som hovedregel et hus der er klar til høns/kaniner når vi har leveret og monteret det. Altså et komplet hus med tilhørende rotte/ræve sikring, siddepinde, redekasse, udluftning, vindue og stige.

Bestilling kan ske enten over mail, webshoppen eller telefon. når du har lagt en bestilling, bliver du kontaktet vedrørende leverings dag, og du får tilsendt en bekræftelse og en faktura. Der er også mulighed for at komme og se alle vores modeller og høre mere om vores mange muligheder.. Alle udstillings modellerne står udenfor døgnet rundt, Så kom og kig når det passer dig. hvis du har brug for råd og vejledning, skal vi aftale en dag og tidspunkt, så vi er sikre på at vi er på værkstedet. 

Ring på 29 85 04 62

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.