fbpx

Tilvalg

Skræddersy dit eget hønsehus. Her kan du se de tilvalg og tilbygninger vi tilbyder vores kunder. Har du specifikke ønsker, som ikke er på listen herunder, så tag fat i os, så finder vi en løsning.

Sort hønsehus med gård

Udvendig redekasse

Gør det dejligt nemt at hente dine æg. Med den udvendige redekasse slipper du for at skal ind i dit hønsehus. Et dejligt og meget populært tilvalg.

Sort hønsehus med gård

Ekstra gårdlængde

Til dig der gerne vil give dine høns god plads eller hvis du ikke har mulighed for at lukke dem frit ud i haven. her bliver din gård 1 meter længere.

Hønsehus interiør

Vinyl i bunden

Her gør du dig selv en tjeneste. Vinyl i bunden gør det nemt at rengøre dit hus. Lugten sætter sig ikke i træ bunden og du mindsker chancen for utøj.

Låge i undergård

Til dig der gerne vil have nem mulighed for at lukke hønsene ind og ud af hønsehuset.


Beklædt Undergård

Beklædt undergård

Her giver du dine høns muligheden for at gå i læ. Høns tåler ikke træk, så hvis du bor et sted med åben grund er dette tilvalg til dig.

lille foderskab

Lille foderskab

Tilvalget til dig, som ønsker at have foderet tæt på hønsehuset, så du slipper for at løfte foderet langt. Foderet er også beskyttet mod dyr.

Stort foderskab

Tilvalget til dig, som ønsker at have foderet tæt på hønsehuset, så du slipper for at løfte foderet langt. Foderet er også beskyttet mod dyr.

Automatisk hønselem

1 sæk foder, 1 foderautomat til 2kg foder, 1 vandautomat til 3 liter, 1 sæk hampstrøelse, 1 pose østersskaller og 1 pose halm.

Levering & Montering

Vi klargøre hønsehuset til dig. Du slipper for bøvlet og vi kommer ud og monterer hele hønsehuset for dig.

Plexiglas

Hønsehus eksperten logo

Plexiglas giver dine høns læ i vindfyldte omgivelser. Du kan vælge plexiglas kun på undergården, eller på undergården + 1 gårdlængde.

Farver til hønsehus

Hvidt

Sort

Rødt

Hønsehus Ambra grøn

Ambra grøn

Har du spørgsmål?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.